top of page

Samband
Vi levere samband med både lukkede og åpne systemer og omprogrammerer nye digitale radioer for å fungere på gamle systemer. Vi hjelper deg med systemer tilpasset vakter på utesteder, festivaler, i transportbransjen, på byggeplassen og på store geografiske områder.  
 

NKOM
Vi tilbyr lukket samband til bygg og anlegg, veiarbeid, transport, vekterfirmaer, detaljhandel og festivalarrangører. Har du, eller ønsker du et lukket samband hjelper vi deg med alle formaliteter til Post og Teletilsynet / NKOM. Alle kan få bevilget egen frekvens – både private og bedrifter. Du betaler ingenting for selve frekvensen, men betaler for lisens per apparat.

Totalleverandør​
I tillegg til sambandet leverer vi tilbehør, batterier, ekstra ladere omformere 12-24 volt og annet utstyr. Sliter dere med dårlig dekning i et bygg eller på ett område leverer vi også forsterkere til eksisterende nett.

warehousebannerritronhome.png

Varsling i et stort lager

  Trådløst med flere høyttalere

Loudmouth trådløst varslingssystem via radio walkie-talkie.

Dette er en god løsning for trådløs varsling i større lokaler og store områder. Kabler og lange kanaler er unødvendig, noe som gjør dette til en gunstig løsning både når det gjelder pris og kabelutfordringer.

Beskjeden gis via en bærbar radio walkie-talkie. Høyttalere kan monteres på flere steder, og/eller strobelys som visuell varsling. Automatisk gjentagelse gjør det mulig å kringkaste meldingen opp til 4 ganger.

Løsningen er kostnadseffektiv og fleksibel. Du kan varsle hele anlegget eller isolerte lokaliteter.

Loudmouth.PNG

2-WAY RADIO CALLBOXES

top_banner_gateguard.webp
En svært god løsning når sikkerhet, tilgjengelighet og det å holde avstand er viktig! Løsningen benyttes ved porter, dører, varemottak og adgangskontroll.
Du kan snakke med den som ringer deg. Enheten drives av internt batteri med 12 måneders driftstid. Den kan også tilkobles 220V. Enheten kan benyttes mot eksisterende radiosamband eller leveres sammen med egen radio fra Wenma.
bottom of page