top of page

Den mest komplette kommunikasjonsløsningen for detaljhandelen og servicebransjen

Motorola EVX-S24 med ladestasjon.png
Motorola EVX-S24 med laderack
evx-s24 hodesett(1).png
Hodesett
Tilkallingsboks PNG.png
Tilkallingsboks

​   Fordeler

  • Økt effektivitet

  • Forbedret kundebehandling

  • Økt trivsel

  • Tryggere arbeidsdag

Tid er penger
Et lite trykk og du snakker med alle dine kolleger

Har du tenkt på hvor mye tid din virksomhet bruker på å formidle informasjon medarbeidere seg imellom? Hva med ventetiden for å få svar eller tiden de bruker for å finne hverandre?

Med intercom fra Wenma blir det som om alle dine kolleger er samlet på ett sted og en kan få svar og formidle informasjon umiddelbart, for så å få en umiddelbar respons.

Wenma tilbyr et rikholdig utvalg av interkomradioer av høy kvalitet til butikker, lagre, skoler, entreprenører, restauranter og andre institusjoner. Kostnaden for en radio er gjerne 1/3 av hva en mobiltelefon koster, og det er ingen månedlig avgift ved bruk av de åtte åpne kanalene.

Vi er ledende innen radiosamband i dagligvare, stormarkeder og mange andre store butikker.  Med våre løsninger vil dere både kunne yte bedre service og øke effektiviteten! Med radiosamband opplever kunden at dere er raskt på plass. I tillegg slipper dere dødtid og unødig bruk av personell. Et eksempel på dette kan være betjening av post, kasse eller andre steder i bedriften som ikke trengs bemannes kontinuerlig. Kommunikasjonen kan foregå en-til en eller en til flere slik at alle hører samme beskjed samtidig. Det finnes både lisensfrie og konsesjonsbelagte radioer.

En av våre kunder uttaler: Vi sparer bemanning og gir kunden stor tilgjengelighet og rask respons.
 

Ta gjerne kontakt med en av våre spesialister på området.

IMG_20220204_103743526_edited.jpg
pant europris kaldnes.jpg
bottom of page